Menu:

Se facebook for siste nytt
facebook.com Kontakt oss Youtube-Kanal Grasrotinformasjon Betaling med VIPPS Instruktrer

Odd Arne Hagen

Arne Larsen

Kristian Sørensen

Sven-Olav

Johnny

Geir Vinje

Fredrik HansenHjelpeinstruktørene


Odd-Arne Hagen - Hovedinstruktør
Sensei Odd-Arne Hagen

Klubbens hovedinstruktør.

Odd-Arne Hagen


Jeg har trent karate siden 1968 innenfor følgende stilarter og organisasjoner; Shotokan, shukokai, Nanbudo, Sankukai og Wado Ryu. Jeg er gradert 4. Dan i Wado Ryu. (Wado Ryu Japan hos grand master Ohtsuka).

Var konkurranseaktiv fra 1974 – 1987. Deltok i kamp, men også i kata. Fikk gode individuelle plasseringer i NM og i Norges Cup. Deltok også en del internasjonalt uten de helt store plasseringene. Var fem år på landslagsstallen.

Jeg har trent IAIDO (kunsten å trekke sverdet) i en del år, og ITTO TENSHIN RYU, (en gammel sverdskole,) i noen år.
Jeg er lisensiert instruktør i KRAV MAGA via organisasjonen Krav Maga Norge. Dette er et israelsk selvforsvarssystem som er meget effektivt. Jeg er tilknyttet Oslo Krav Maga klubb.

Var i tiden 1984 – 85 utdanningskonsulent i Norges Karate og Taekwondo forbund, i dag Norges Kampsportforbund. I denne tiden utviklet jeg trenerutdanningen for instruktører og dommere. Jeg har siden revidert og videreutviklet instruktørutdanningen. Jeg er sannsynligvis den som har avholdt flest instruktørkurs innen vårt særforbund for taekwondo, karate, ju jitsu, aikido, m.fl. over hele Norge. Jeg skrev også et manus til en bok om karatetrening, men det ble ikke noe av den boken, derimot en serie artikler i ”svart belte”, medlemsbladet vårt.

Jeg var hjelpetrener på landslaget for landslagstrener i karate, Martin Burkhalter (senere sportssjef under vinter - OL på Lillehammer) i den tiden jeg jobbet i forbundet.

Jeg var i mange år styremedlem i forbundet og leder av karateseksjonen, leder av utdanningsutvalget, senere visepresident og første leder av karateforbundet etter den nye organisasjonsmodellen. Jeg har vært med på å hele tiden utvikle norsk karate og norsk budo/kampsport .Var komitémedlem i de nasjonale org.kom. som arrangerte EM i Taekwondo på Lillehammer i 2004, og Karate EM i Stavanger i 2006. Jeg var leder for lov og domsutvalget et par tingperioder, og er nå nestleder i seksjonen for Karate i NKF, og har vært det siden 2004.

Jeg har høyeste nasjonale lisenser som karatedommer, og har dømt kata og kamp nasjonalt og internasjonalt i over 30 år.

Jeg har instruert karate i mange sammenhenger. I flere karateklubber, som valgfag i skolen, for barn, (hvor jeg har utviklet et eget system for barnetrening som jeg avholder kurs i). Jeg har trent andre idrettsutøvere i karate som supplering til særidrettene deres. For eksempel innen alpint, håndball, ishockey og fotball.

Jeg er utdannet lærer (adjunkt m/opprykk) og har bl.a. grunnfag idrett fra NIH. Jeg jobber til daglig som rektor i Osloskolen.

Odd-Arne Hagen

5/12/2009 ble Odd-Arne, som fjerde nordmann, tildelt 5.dan av Shiomitsu-sensei.