Menu:

Se facebook for siste nytt
facebook.com Kontakt oss Youtube-Kanal Grasrotinformasjon Betaling med VIPPS
Litt om å trene i klubben
Litt om treningsmiljøet

Klubben har pr i dag ca 110 medlemmer, og vokser stadig.

Vi har flest barn i klubben, noe som er helt normalt i kampsportnorge.
Tendo karateklubb skal være en klubb der alle føler seg trygge og velkommen!
Styremedlemmene i Tendo SKAL, om de får vite om ubehagelige opplevelser hos medlemmene, ta opp dette i styret.
Styret må ha beskjed om hva medlemmene føler og opplever.

Ina og Karen-Marie vil i tillegg være styrets utøverkontakter, som kan kontaktes i fortrolighet dersom det er saker som man vil ta opp.Her er hva noen av medlemmene våre har å si om å trene hos oss!

Les om en voksen kvinnes opplevelse av karatetreningen:

Etter å ha prøvd ulike treningsformer fant jeg i 2008 ut at jeg hadde lyst til å prøve meg på karatetrening.
Siden barna mine allerede da trenete karate var det lett å bli fristet til å prøve selv. Jeg fant raskt ut at karate er en svært allsidig treningsform hvor jeg får trent blant annet styrke og teknikk på en morsom og annerledes måte.
Ekstra spennende er det å bli trent av svært gode og høyt graderte trenere, det er i seg selv nærmest en ære. Trenerne krever en viss innsats og disiplin fra den enkelte på hver trening, og holder oss i ørene. Men de er også flinke til å gi personlige tilbakemeldinger.

Klubben tilbyr ulike treningstider og treningen passer like godt for utrente som trente. Noen ganger i året arrangeres klubbstevne for alle grader, med konkurranser i kata og kumite. I tillegg reiser flere av medlemmene på karateleir en gang i året.
Som en av få voksne kvinner i klubben har jeg opplevd å bli tatt godt i mot som nybegynner og kan anbefale karate på det varmeste.

- Irene

Les om hva Preben (9) og Jonas (9) synes om treningen:

Karate er veldig morsomt, fordi man lærer noe nytt nesten hver gang. Noen ganger lærer man en ny kata andre ganger lærer vi teknikker. Vi har som mål å få svart belte. Nå har vi grønt belte og en og to striper. Hvis man har tre striper og greier neste gradering får man nytt belte. Hver trening går så fort fordi det er så gøy. Det er japanske ord for hver teknikk og det er kult. Maigeri og Mawashi geri er spark, Junzuki og Tobikomizuki er slag.

På karateleiren er det veldig morsomt fordi der trener vi nesten hele dagen og om kvelden er det ninjaløype. Karateleiren er i Fredrikstad men selv om det er langt er det veldig morsomt.

På gradering skal vi gjøre pensumet til det beltet man er på eller neste belte. Hvis man greier graderingen får man nytt belte eller en eller flere nye striper.

- Jonas og Preben