Menu:

Se facebook for siste nytt
facebook.com Kontakt oss Youtube-Kanal Grasrotinformasjon Betaling med VIPPS Wadoprofilmeny

H. Ohtsuka D.E.

H. Ohtsuka II

Kazutaka Ohtsuka

Shiomitsu Masafumi

Shiomitsu-Sensei - Stilartlederen i Europa
Masafumi Shiomitsu Hanchi

Leder av Wado Academy.

Masafumi Shiomitsu

Født 24 november 1940 i Kagoshima, Japan. Shiomitsu startet å trene karate i en alder av 15 år. De første årene trente han Shorin Ryu.
Da han startet på universitetet kom han i kontakt med en klubb som trente Wado Ruy under ledelse av Grandmaster Ohtsuka I. Med talent for stilarten ble han kaptein for karatelaget på universitetet i 1963.
I 1964 ble han uteksaminert fra universitetet med en økonomigrad og 4. dan.

Shiomitsus talent for Wado gjorde at Grandmaster Ohtsuka valgte Shiomitsu som en av karateinstruktørene som skulle spre karate utenfor Japan. I 1965 dro Shiomitsu til England, der han ble assisterende hovedinstruktør. De neste 10 årene besøkte han land som Portugal, Spania og Madagaskar (!). I 1976 slo han seg ned i England i sin gamle stilling.

I 1981, på besøk i Japan for å feire Grandmasters 90årsdag ble han utnevnt til 7. dan og hovedinstruktør for de Europeiske Wado-organisasjonene. Wado Academy er i dag den eneste organisasjonen i Europa som følger de originale ønskene og målene til Grandmaster Ohtsuka I., nå under ledelse av Grandmaster Ohtsuka II.
I 1989 grunnla han Wado Ryu Karate Do Academy, en organisasjon grunnlagt for å fjerne mye av politikken innenfor Wado-Ryu og få utdøvere til å fokusere mest mulig på trening.

Shiomitsu holder to årlige treninger i Norge, og én i Årjäng hvert år, i tillegg til treningsleire over hele Europa.

Shiomitsu Sensei ble nylig utnevnt til 9. Dan av H.Ohtsuka II 10. Dan Saiko Shihan og Wado-Ryu Renmei, Japan.