Menu:

Se facebook for siste nytt
facebook.com Kontakt oss Youtube-Kanal Grasrotinformasjon Betaling med VIPPS
Turinformasjon

Turinformasjon
På denne siden finner dere litt informasjon om våre faste turer og treningssamlinger:

 • Februar/mars: Treningssamling i Guildford -
  Turen går til den engelske vinterleiren i Guildford, fra tirsdag til søndag. Treningene foregår i Guildford Spectrum og vi bor normalt på Premier inn like ved hallen.
  Turforløpet:: Vi reiser i samlet flokk fra Gardermoen på formiddagen til Heathrow. Fra Heathrow tar vi taxi sammen til hotellet. Stort sett trener vi alle dagene, før vi drar tilbake til Norge på samme vis som vi kom. Litt praktisk informasjon: Turen er preget av svært gode treninger med flere høyt graderte og dyktige instruktører. Treningene er ganske anderledes enn det vi er vant til, og er utrolig morsomme! Ettermiddagene og kveldene er preget av sosialt samvær. Vi pleier også å ta en tur inn til London for å leke litt turister. - Stort sett er vi 10+ stykker fra klubben - Under 18 og vil være med? Snakk med en av instruktørene! Hva bidrar klubben med?: Klubben har betalt treningsavgiften for alle som har reist fra Tendo. Informasjon om dette kommer stort sett i god tid før turen. Circa-pris: Fly, hotell og mat kommer på ca 4-5000 per person, avhengig av forbruk og bestillingstidspunkt. Når må jeg bestemme meg?: Vi pleier å ta opp fellesbestilling i slutten av oktober / begynnelsen av november. Klubben bestiller flybilletter samlet, og reserverer hotell og taxi.

 • Mars/april: Treningssamling i Gol -
  Turen går til den norske vinterleiren i Gol, fra fredag til søndag. Treningene foregår i gymsalen på Gol videregående og vi bor normalt på Pers hotell like ved skolen.
  Turforløpet:: Vi reiser opp til Gol på egenhånd - Treningene er på fredag ettermiddag/kveld, lørdag og ofte på søndag. Man skaffer selv transport og hotell. Litt praktisk informasjon: Turen er preget av morsomme treninger. De har ofte en fin detaljfokus. - Det blir også tid til et besøk på Tropicana badeland på Pers. - Stort sett er vi 5-6 stykker fra klubben. Hva bidrar klubben med?: Klubben har tradisjonelt ikke bidrat med tillskudd til denne turen Circa-pris: Transport, hotell, trening og mat kommer på ca 2000 per person, avhengig av forbruk og bestillingstidspunkt. Når må jeg bestemme meg?: Det er ofte rabatt på treningsprisen om man betaler en tid på forhånd. Informasjon om dette kommer stort sett rundt nyttår. Man kan melde seg på når som helst.

 • Juni/juli: Sommerleir i Fredrikstad - Barneleir
  Turen går til den norske Sommerleiren i Fredrikstad, fra mandag til tirsdag. Treningene foregår i kongstenhallen og vi bor normalt på Gamlebyen gjestegårder, eller Fredrikstad Camping like ved skolen.
  Turforløpet:: Turen går til Fredrikstad på egenhånd - Treningene er på mandag og tirsdag, med Ninjaløype en av kveldene.. Man skaffer selv transport og overnatting. Litt praktisk informasjon: Turen er preget av SUPERmorsomme treninger med kjempemange instruktører. Det er også badeland ved hallen, med muligheter til mye plask og moro! Hva bidrar klubben med?: Klubben har tradisjonelt ikke bidrat med tillskudd til denne turen Circa-pris: Transport, hotell, trening og mat kommer på ca 2000 per person, avhengig av forbruk og bestillingstidspunkt. Når må jeg bestemme meg?: Det er ofte rabatt på treningsprisen om man betaler en tid på forhånd. Informasjon om dette kommer stort sett på våren. Man kan melde seg på når som helst, men registrering skjer via hjemmesidene til Wadoryu Norge.

 • Juni/juli: Sommerleir i Fredrikstad - Voksenleir
  Turen går til den norske Sommerleiren i Fredrikstad, fra onsdag til lørdag. Treningene foregår i kongstenhallen og vi bor normalt på Gamlebyen gjestegårder, eller Fredrikstad Camping like ved skolen.
  Turforløpet:: Turen går til Fredrikstad på egenhånd - Treningene er på alle dager, opptil 4 økter hver dag. Man skaffer selv transport og overnatting. Litt praktisk informasjon: Turen er preget av fine med dyktige utenlandske instruktører. Treningene er ofte delt etter nivå. Det er badeland ved hallen. Kveldene er preget av sosiale samlinger og mye kos. Hva bidrar klubben med?: Klubben har tradisjonelt ikke bidrat med tillskudd til denne turen Circa-pris: Transport, hotell, trening og mat kommer på ca 2500 per person, avhengig av forbruk og bestillingstidspunkt. Når må jeg bestemme meg?: Det er ofte rabatt på treningsprisen om man betaler en tid på forhånd. Informasjon om dette kommer stort sett på våren. Man kan melde seg på når som helst, men registrering skjer via hjemmesidene til Wadoryu Norge.

 • September: Høsttrening i Årjäng
  Turen går til Årjäng, der Wado ryu Sverige arrangerer treningsleir fra fredag til søndag. Treningene foregår i Gymsalen på Sillbodal skole og vi bor normalt på Hytta til Kristian, eller Best western
  Turforløpet:: Turen går til Årjäng på egenhånd, selv om vi ofte er flere som kjører. Det er enkelt å haike med noen i klubben, spør litt rundt. - Treningene er på fredag, lørdag og søndag. Man skaffer selv transport og overnatting om man vil bo på hotell. - Kristian har soveplass til ca 15 stykker på sin hytte Litt praktisk informasjon: Turen er preget av SUPERmorsomme treninger med få utøvere og mye detaljfokus og gøy.. Ettersom vi bor på hytta til Kristian, er dette en tur der man blir godt kjent med andre i klubben. Turen har tradisjonelt ikke vært for de minste. Hva bidrar klubben med?: Klubben har tradisjonelt betalt maten på denne turen, om man bor på hytta til Kristian. Ta med sengetøy eller en sovepose. Circa-pris: Transport, opphold, trening og mat kommer på ca 500-600 per person, avhengig av forbruk og hvor man vil bo. Når må jeg bestemme meg?: Det er ofte rabatt på treningsprisen om man betaler en tid på forhånd. Det kommer informasjon om treningen på sommerleiren. Man kan melde seg på når som helst.

 • November/desember: Vinterleir i Oslo
  Vi koser oss i Oslo, med treninger i egen Dojo på torsdag, fredag og lørdag.
  Turforløpet:: Du kan sove hjemme :-) Litt praktisk informasjon: Treningene foregår stort sett i Tendos Dojo på oppsal. Det er julebord/bankett på lørdagskvelden. Treningene er åpne for alle. Hva bidrar klubben med?: Klubben har tradisjonelt ikke bidratt med tilskudd Circa-pris:Treningen koster ca 500 kroner for alle øktene. Når må jeg bestemme meg?: Det er ofte rabatt på treningsprisen om man betaler en tid på forhånd. Det kommer informasjon om treningen på høsten. Man kan melde seg på når som helst.